Știri

La Mulți Ani Paul Popoaia !

Sâmbătă 29 mai, Paul Popoaia fundașul din lotul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

C.S.Universitatea Cluj – C.S.M.Știința Baia Mare echipele probabile

SuperLiga de Rugby ediția 2020-2021 etapa 6
Sâmbătă 29 mai 2021 ora 14.00
Stadion: Parcul Sportiv Universitar dr.Iuliu Hațieganu
Arbitrii: Mihai Văcaru (Iași), Teodor Buzatu (Baia Mare), Eric Andreica (Baia Mare)
Arbitrul nr 4: Florin Ferezan (Cluj Napoca)
Observator: Tudor Prună (Baia Mare)

Duel studențesc pe Malul Someșului

Două ore mai târziu pe stadionul din Parcul Sportiv Universitar dr.Iuliu Hațieganu, penultima clasată va da piept cu campioana en-titre C.S.M.Știința Baia Mare.

Zimbrii reușesc cea mai concludentă victorie din actuala ediție de SuperLigă

În cursul dimineții de astăzi la Malul Mării au poposit componenții campioana en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare pentru un duel cu ultima clasată A.C.S.Tomitanii Constanța.

C.S.M.Știința Baia Mare rămâne o echipă ofensivă

De mai bine de un deceniu, campioana en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare își propune ca obiective câștigarea campionatului dar și a Cupei României, Cupa Regelui fiind și ea un deziderat al zimbrilor.

Johnny Sola și Grigoraș Diaconescu conduc în topul longevității

Trecând în revistă lotul celor de la A.C.S.Tomitanii Constanța contatăm că cei doi componenți ai marinarilor, centrul de origine neo-zeelandeză Johnny Sola în speță mijlocașul la grămadă Grigoraș Diaconescu rămân în topul celor mai longevivi jucători activi ai eșalonului de elită,

A.C.S.Tomitanii Constanța la borna 30 în SuperLiga de Rugby

Istoria confruntărilor directe va consemna pentru posteritate faptul că primul adversar al Tomitanilor pe prima scenă rugbystică a fost C.S.M.Știința Baia Mare într-un 52-11 consemnat la Baia Mare pe data de 8 august 2018