Știri

Gruzinul Beka Bitsadze se întoarce în Hexagon

Alături de zimbri băimăreni, Beka Bitsadze a reușit să contribuie la obținerea celui de-al patrulea event campionat cupă, fiind prezent ca titular la închidere atât în Finala SuperLigii de Rugby respectiv Finala Cupei României

Întinerirea lotului campioanei

În această mini vacanță de vară conducerea campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare este decisă să recurgă la o politică de întinerire a lotului. În atare condiții în zilele urmîtoare vor fi comunicate numele celor ce vor fi transferați la Baia Mare dar și a jucătorilor de care campioana României se va desparte.

La Mulți Ani Silviu Grădinaru !

Miercuri 23 iunie, Silviu Grădinaru flankerul din lotul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare îșianiverseazăziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

La Mulți Ani Nicollas Immelman !

Vineri 18 iunie, Jacob Nicollas Oliver Immelmanînchizătorul de origine sud-africană din lotul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare îșianiverseazăziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Șapte zimbri pentru confruntările cu Argentina și Scoția

După o pauză de 97 de zile, reprezentativa de rugby a României se pegătește să revină în circuitul mondial cu două meciuri test de lux contra Argentinei pe 3 iulie respectiv Scoția 10 iulie.

O victorie de infarct la primul meci cu spectatori

Indiferent de miza competiției confruntările dintre campioana en-titre C.S.M.Știința Baia Mare și liderul la zi Clubul Sportiv al Armatei Steaua București suscita un real interes în condițiile în care după mai bine de un an Arena Zimbrilor avea posibilitatea de a găzdui un meci cu spectatori (575 la număr).

C.S.M.Știința Baia Mare – C.S.A.Steaua București echipele probabile

SuperLiga de Rugby ediția 2020-2021 etapa 8
Sâmbătă 12 iunie 2021 ora 12.00
Arena Zimbrilor Baia Mare
Televizat: TVR 1
Arbitrii: Vlad Iordăchescu (București), Radu Petrescu (București), Cristian Șerban (București)
Arbitrul nr 4: Teodor Buzatu (Baia Mare)
Arbitru video: Cristian Răduță (Brașov)
Observator: Nicolae Frîncu (Baia Mare)