Știri

La Mulți Ani !

“Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug”. An nou fericit vă urează campioana en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare.

Superlativele rugby-ului românesc 2021

Până pe data de 30 decembrie 2021 ora 00.00, Federația Română de Rugby lansează pe adresa https://rugbyromania.ro/voteaza-superlativele-anului-2021-in-rugbyul-romanesc/ o nouă provocare iubitorilor de rugby din România și anume „Superlativele rugby-ului românesc 2021”.

Constantin Pristaviță a devenit tătic !

Ziua de 23decembrie 2021 va rămâne cea mai importantă zi din viața internaționalului român Constantin Pristaviță component al campioanei en-titre C.S.M.Știința Baia Mare

Crăciun fericit !

De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri. Crăciun Fericit vă urează campioana en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare.

Topul campioanei României pe anul 2021

Ca de fiecare dată, la final de an, campioana en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare își stabilește clasamentul celor mai buni rugbyști ai anului 2021.

La Mulți Ani, Revazi Dugladze !

Duminică 5 decembrie, Revazi Dugladze, pilierul de origine georgiană din lotul campioanei en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Finala Cupei României reprogramată pe 2 aprilie 2022

Luând act de situația specială creată de revenirea în țară a campioanei en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare (și a măsurilor de protecție impuse de autorități acea de carantinare a întregii delegații)