Știri

Daniel Cosmin Todoran renunță la rugby-ul de performanță

La întoarcerea de la acest turneu final, închizătorul de doar 19 ani este diagnosticat cu probleme de sănătate fiind (după efectuarea mai multor investigații medicale) nevoit să renunțe la activitatea sportivă de performanță.

Opt zimbri convocați la prima reprezentativă

Reprezentativa de rugby a României se va reuni sâmbătă 15 ianuarie 2022 într-un nou stagiu de pregătire în vederea abordării meciurilor de calificare pentru Cupa Mondială de Rugby din Franța din perioada (8 septembrie – 21 octombrie 2023).

Simon Fonua se desparte de campioana en-titre după doar cinci luni

În urma unei analize făcută de tehnicienii campioanei en-titre a României s-a decis rezilierea contractului dintre C.S.M.Știința Baia Mare și aripa de origine neo-zeelandeză Simon Fonua.

Omar Baliashvili se desparte de campioana României

În urma unei analize făcută la nivelul băncii tehnice, conducerea campioanei en-titre C.S.M.Știința Baia Mare a decis să nu prelungească raporturile contractuale cu pilierul de origine georgiană, Omar Baliashvili (al optulea gruzin din istoria zimbrilor băimăreni.

Superlativele rugby-ului românesc 2021

Ca de fiecare dată la cumpăna dintre ani, oficialii Federației Române de Rugby lansează nominalizările pe diferite secțiuni ale celor mai buni rugbyști și campionatul intern și cel extern la care se adaugă și cele ale celor mai valoroși tehncieni din întreg fenomenul rugbystic românesc.

Notre respect, Marius Dănilă

După ce mai bine de 15 ani a îmbrăcat tricoul campioanei en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare, Marius Dănilă (fostul căpitan al zimbrilor a decis cu circa două luni înaintea împlinirii vârstei de 35 de ani să se retragă din activitate.