Știri

Șapte zimbri pentru duelul cu ibericii

Meciul Spania – România va începe la ora 13.45 fiind televizat în direct de postul public de televiziune T.V.R.1.

La Mulți Ani, Alexandru Țiglă !

Sâmbătă, 19 februarie, Alexandru Țiglă, mijlocașul la grămadă din lotul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

Mtya Dumani Siphosethu spune adio rugby-ului

După șapte ani petrecuți în tabăra zimbrilor băimăreni sud-africanul, jucător din linia a doua a decis să renunțe la activitatea sportivă, una de excepție în plan sportiv.

Doi zimbri în primul XV contra Portugaliei

Reprezentativa de rugby a României va susține mâine (12 februarie 2022) al doilea meci din Rugby Europe Championship 2022, contra reprezentativei similare a Portugaliei.

Cinci zimbri vor înfrunta Rusia

În cursul amiezii de astăzi începând cu ora 14.30 reprezentative de rugby va juca pe Stadionul Național Arcul de Triumf din capitală primul meci din Rugby Europe Championship 2022 contra reprezentativei similare a Rusiei.

Șase zimbri contra Rusiei

Din lotul convocat pentru confruntarea cu Rusia fac parte și șase componenți ai campioanei en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare

Helarius Kisting părăsește campioana României

În urmă cu aproape trei ani (pe 27 martie 2019) în lotul campioanei en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare ajungea Helarius Axas Kisting (primul jucător namibian din istoria sportului cu balonul oval). În urma discuțiilor purtate pe marginea prelungii raporturilor contractuale, mijlocașul de sorginte namibiană nu a dorit să continue activitatea în nordul țării.