Știri

C.S.M.Știința Baia Mare – S.C.M.Timișoara în finala Cupei României

Stadionul Național Arcul de Triumf din capitală va găzdui sâmbătă 2 aprilie începând cu ora 12.00 Finala Cupei României la Rugby dintre deținătoarea trofeului C.S.M.Știința Baia Mare și Sport Club Municipal Timișoara.

Din țara tangoului la Baia Mare

Ultimul transfer al campioanei en-titre a României, înaintea primului examen din 2022, și anume Finala Cupei României la Rugby (meci programat pentru ziua de sâmbătă 2 aprilie), este cel al pilierului dreapta de origine argentiniană Luis Agustin Mansilla.

Kefentse Mahlo un vitezist transferat la Baia Mare

În cursul acestei săptămâni, oficialii C.S.M.Știința Baia Mare au parafat un al cincilea transfer al acestei ierni prin aducerea pentru o perioadă de doi ani a jucătorului de origine sud-africană Kefentse Mahlo.

Jeremiah Skelton provine dintr-o familie de campioni

Pe ultima turnantă înaintea disputării Finalei de Cupă a României, programată pentru data de 2 aprilie 2022, oficialii campioanei en-titre a României au reușit cooptarea în lot pentru o perioadă de doi ani a puternicului închizător Jeremiah Skelton.

Un nou sistem de disputare a campionatului intern de rugby

După mai bine de un deceniu (ediția 2011) de la instituirea noului format al eșalonului de elită al rugby-ului Românesc, SuperLiga de Rugby, diriguitorii sportului cu balonul oval au decis ca din acest an să implementeze un nou sistem de disputare a campionatului intern de rugby, sistem care include comasarea primelor două eșaloane valorice.

Sincere condoleanțe familiei Ștefiuc !

Începând din această după-amiază lumea rugby-ului maramureșean devine mai săracă prin trecerea în neființă a unuia dintre cei mai emblematici jucători ai clubului, Constantin Ștefiuc.

Din sud-estul Africii la Baia Mare

Diriguitorii campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare au reușit în aceste zile achiziționarea centrului Tanaka Brandon Tabonga Mudzekenyedzi.