Știri

Scor fluviu pe Arena Zimbrilor

Prima pagină de istorie a confruntărilor directe s-a scris acum mai bine de patru decenii, într-un meci jucat la Baia Mare pe data de 19 august 1981 și încheiat cu victoria echipei noastre scor 24-6 (21-3).

Luca Nichitean desemnat în premieră „omul meciului”

În urmă cu două săptămâni în confruntarea de pe teren propriu cu cei de la Știința Petroșani scor 54-15, aveam să asistăm la debutul pe prima scenă rugbystică a uverturii Luca Nichitean

C.S.M.Știința Baia Mare – Clubul Sportiv Municipal Bucovina Suceava echipa probabilă

Divizia Națională de Rugby Etapa 6
Arena Zimbrilor Baia Mare
Sâmbătă 29 mai 2022 ora 11.00

Succes C.S.Minaur Baia Mare

În fața acestui important eveniment și cu speranța obținerii importantului trofeu continental, componenții campioanei României la rugby, C.S.M.Știința Baia Mare urează handbaliștilor băimăreni mult succes în confruntarea cu formația norvegiană Naerbo Idrettslag.

Campioana României revine pe propriul teren

Duminică 29 mai începând cu ora 11.00 campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare va primi pe Arena Zimbrilor vizita formației moldave C.S.M.Bucovina Suceava.

Campioana României stă în această etapă

Meciul dintre cele două vecine de clasament Rugby Club Gura Humorului și C.S.M.Știința Baia Mare a fost reprogramat pentru data de 11 iunie 2022 ora 11.00.

Foste nume emblematice ale rugby-ului maramureșean delegate la un meci din eșalonul de elită

Paradoxal duelul din etapa a patra a Ligii Naționale de Rugby dintre C.S.M.Știința Baia Mare și C.S.Știința Petroșani scor 54-15 (33-5), i-a avut ca oficiali pe trei foști jucători de rugby veniți din linia a treia