Știri

Domițian Mureșan și Adrian Mădălin Țală se despart de campioana României

În aceste ultime zile din 2022, Consiliul Director Onorific a decis rezilierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale cu doi dintre componenții campioanei României, pilierul de 27 de ani Domițian Mureșan respectiv talonerul de 24 de ani Adrian Mădălin Țală.

Zimbri nominalizați pentru Superlativele 2022

Iubitorii rugby-ului din Maramureș sunt invitați să acceseze pagina oficială a Federației Române de Rugby (rugbyromania.ro) pentru a-i vota pe componenții campioanei României, nominalizați la premiile celor mai buni sportivi din 2022.

Crăciun Fericit !

Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea și speranța de care ai nevoie ! Crăciun fericit vă urează campioana României la rugby, C.S.M.Știința Baia Mare.

Cristian Frisk un promotor al rugby-ului maramureșean

Profesionalismul din sânul întregii familii a campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare s-a regăsit și în comentariile distinsului comentator tv Dolce Sport 1, Cristian Frisk

Campioana României la rugby și-a desemnat sportivii pe 2022

La final de an oficialii campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare au întocmit topul celor mai buni sportivi ai clubului de rugby. În accepțiunea celor doi antrenori, Eugen Apjok – Paul Rusu, primele trei locuri revin în ordine:

Zimbrișorii la final de an 2022

La finalul fiecărui an antrenorii echipei de rugby juniori Under 14 ani își desemnează cei mai merituoși sportivi participanți în campionatul intern de rugby.

Eugen Apjok revine la timona primei reprezentative a României

La doar 10 zile de la câștigarea celui de-al patrulea titlu național consecutiv din istoria clubului C.S.M.Știința Baia Mare, Eugen Apjok (de care se leagă absolut toate marile performanțe ale zimbrilor din întreaga istorie de 45 de ani a acceptat să revină la cârma primei reprezentative de Rugby a României