Apjok, despre semifinală: “Mă interesează mai puţin adversarul: noi singuri ne facem meciul greu sau uşor”

apjokint

Antrenorul Eugen Apjok s-a declarat dezamăgit nu neapărat de rezultatul întâlnirii cu Farul Constanţa, din ultima etapă de play off, ci de faptul că jucătorii care au evoluat sâmbătă pentru CSM Ştiinţa nu au respectat planul iniţial.

Partida de la Constanţa s-a soldat nu numai cu prima înfrângere a băimărenilor în acest sezon, ci şi cu scoaterea din uz a lui Bărdaşu pentru restul anului competiţional. Pentru semifinală, tehnicianul a mărturisit că nu are preferinţe în privinţa adversarului.

CSM Ştiinţa Baia Mare a suferit la Constanţa, în a 15 etapă de SuperLigă, prima înfrângere din sezonul 2014, tehnicienii punând în teren pentru întâlnirea cu Farul o formulă mai puţin uzitată de echipă, parte dintre titulari fiind scutiţi de această deplasare.
“Prima înfrângere. Din păcate nu am reuşit să realizăm ceea ce ne-am propus înainte de meci. Un joc în care nu a existat presiune, dar nu am practicat cel mai bun rugby cu putinţă. S-a văzut şi lipsa meciurilor pentru unii dintre cei care au intrat pe teren”, a declarat antrenorul Eugen Apjok.

În ciuda acestui eşec, băimărenii termină pe primul loc play off-ul, câştigându-şi astfel dreptul de a juca semifinala pe propriul teren în 6 septembrie. “Săptămâna aceasta pentru că nu jucăm sâmbătă ne vom pregăti pentru semifinală. Avem o săptămână în plus de pregătire şi trebuie să profităm la maximum de ea”, a spus Apjok.

“Zimbrii” maramureşeni vor evolua în penultimul act în compania unei echipe din capitală. “Acum ştim şi cine cu cine joacă. CSM Olimpia cu Dinamo, una dintre cele două echipe va veni în Baia Mare în 6 septembrie. Mă interesează mai puţin adversarul: îmi menţin părerea că noi suntem singurii care ne facem meciul greu sau uşor”, a mărturisit Apjok.

Din păcate înfrângerea de la Constanţa nu a rămas fără urmări în lotul băimărenilor, Bărdaşu suferind o fractură de peroneu şi fiind indisponibil pentru restul sezonului.

emm.ro