#####
 
08.01.2014

CSM Stiinta Baia Mare
se reuneste in 13 ianuarie

CSM Stiinta Baia Mare se reuneste in dimineata zilei de 13 ianuarie. In prima saptamana sunt programate pe plan local antrenamente de reacomodare la efort. "Tot saptamana viitoare candva va avea loc o sedinta la federatie prin care se vor stabili structura si modul de desfasurare a Superligii. In functie de ce se va decide atunci ne vom face strategia pentru anul in curs", a mentionat pentru eMaramures antrenorul secund Vasile Lucaci.
 
Fara ca vreo schimbare in structura SuperLigii sa fie deocamdata certa pentru 2014, se pare, totusi, ca numarul de echipe va creste. "Ca un plus al acestui fapt pot spune ca vor fi mai multe meciuri tari. Echipa care va avea un lot mai omogen si mai numeros va avea castig de cauza. Va conta fiecare punct. Ca si aspecte mai putin bune ar fi costurile ceva mai ridicate decat cele din anul trecut", a declarat Lucaci.

Vasile Lucaci a considerat ca atentia celor de la CSM Stiinta Baia Mare trebuie sa se orienteze exclusiv spre 2014, lasand medaliile de argint din 2013 in trecut. "Trebuie sa ne gandim doar la viitor, speram sa fie un an de aur. Macar pe jumatate... Din punctul nostru de vedere, e clar ca dorim sa ajungem din nou in ambele finale si dorim sa le si castigam de data aceasta. Pentru echipa nationala este un an crucial, are meciuri importante de jucat in Cupa Europeana a Natiunilor, in vederea calificarii la Cupa Mondiala din 2015. Jucatorii de la echipa nationala si antrenorul Eugen Apjok nu ni se vor alatura decat probabil cu o saptamana sau doua inainte de inceputul campionatului", a informat Lucaci.

La inceput de 2014, antrenorul secund al CSM Stiinta Baia Mare a transmis un mesaj suporterilor vicecampioanei Romaniei: "In primul rand le dorim sanatate, e cel mai important lucru. Speram sa ramana alaturi de noi. Incercam sa nu-i dezamagim".

In sezonul precedent, CSM Stiinta Baia Mare a castigat medaliile de argint in SuperLiga si a jucat finala Cupei Romaniei.

emm.ro