#####
 
15.03.2014

CSM Stiinta Baia Mare a invins categoric Dinamo, in ultimul amical inaintea inceperii campionatului

CSM Stiinta Baia Mare a castigat, in aceasta dimineata, 15 martie, ultimul meci de pregatire al primaverii. "Zimbrii" s-au impus cu 41-0 (19-0) in partida disputata pe Stadionul "Lascar Ghinet". Baimarenii au dominat intalnirea cu autoritate, reusind sa inscrie nu mai putin de sapte eseuri.

Fara aportul jucatorilor convocati la lotul national si a tehnicianului Eugen Apjok, secundul Vasile Lucaci a rulat intregul lot disponibil, urmarind in primul rand integrarea noilor jucatori adusi in aceasta iarna la echipa.

"A fost ultima repetitie cu public inainte de inceperea campionatului, pe 29 martie, acasa tot cu Dinamo. Meciul de astazi a fost unul foarte util. Ne-am corectat cateva dintre greselile pe care le-am avut la meciul precedent (n.r. amicalul cu U Cluj). Incepand de luni vom fi in formula completa, pentru ca vin si cei de la echipa nationala si mai avem doua saptamani sa punem la punct ultimele detalii inainte de inceperea campionatului", a declarat secundul baimarenilor, Vasile Lucaci.

Desi admit ca inca mai au probleme de omogenitate, "zimbrii" spera ca jocul lor se va imbunatati pana la primul meci oficial, ce va avea loc la finalul acestei luni, atunci cand va debuta noul sezon de SuperLiga.

"Eu zic ca a fost foarte bine. Se vede o diferenta mare fata de meciul cu U Cluj, dar inca mai avem probleme de omogenitate si de comunicare, tinand cont ca ultimii straini au sosit relativ recent la echipa. Sper ca pana la prima etapa sa rezolvam toate aceste probleme", a marturisit Ionut Pop.

"A fost un bun antrenament, in care nu ne-a interesat prea mult rezultatul, ci mai mult legatura dintre linia de treisferturi si gramada si sa-i integram pe cei nou-veniti. Mai avem inca de lucru pentru a crea o echipa competitiva si a ne indeplini obiectivul, Cupa si Campionatul", a marturisit la randul sau Stefan Ciuntu.

Eseurile din partida de astazi au fost marcate de Samoa, Sione, Hihetah, Bucur, Morrell, Kuselo si Pristavita. Luke Samoa a reusit doua transformari, iar George Oprea una singura.

emm.ro