Biroul Federal a modificat programul SuperLigii

superligacecbank

În urma unei atente analize, membrii Biroului Federal au hotărât ca finalul SuperLigii CEC Bank, ediţia 2014, să se desfăşoare în conformitate cu votul exprimat de către cele şapte echipe participante.

La o şedinţă care a avut loc săptămâna trecută cu reprezentanţii cluburilor, s-a ajuns la concluzia că ultima etapă din campionatul regulat ar trebui să fie devansată, astfel încât meciurile din Play-Off şi Play-Out, partide cu o încărcătură deosebită, să se poată juca la interval de o săptămână.

Atunci, Baia Mare, Timişoara, Cluj şi CSM Bucureşti au optat pentru această variantă, Steaua şi Dinamo au mers pe varianta cu o săptămână intermediară în timpul Play-Out-ului şi Play-Off-ului. Farul Constanţa a venit cu o a treia propunere, pe lângă cele două avansate de FRR, în care susţinea trecerea la fazele eliminatorii, fără meciurile din Play-Off şi Play-Out.
De asemenea, s-a avut în vedere programul meciurilor selecţionatei Bucureştiului pentru calificarea în Challenge Cup (20 şi 27 septembrie).

Cele trei etape din Play-Out şi Play-Off vor avea loc în weekendurile din 09, 16 şi 23 august. Cele două meciuri de Baraj pentru accederea în semifinale între ocupantele locurilor 3 şi 5 şi 4 şi 6 vor avea loc pe 30 august.
Pe 06 septembrie se vor juca semifinalele competiţiei.
Finalele vor avea loc pe 13 septembrie.

Ca urmare a acestei decizii, programul competiţional va fi următorul:

06 august 2014 – Etapa XIV – intermediară
09 august 2014 – Prima etapă de tur Berger pentru Play-Off şi Play-Out
16 august 2014 – Etapa a 2-a de Berger pentru Play-Off şi Play-Out
23 august 2014 – Etapa a 3-a de Berger pentru Play-Off şi Play-Out
30 august 2014 – Baraj pentru accederea în semifinale
06 august 2014 – Semifinale
13 septembrie 2014 – Finale

frr.ro