Cristian Săuan – antrenor secund C.S.Universitatea Cluj

Cristi-Sauan

O replică dârză dată vicecampioanei României

Meciul din Cupa României a fost puțin mai bun decât cel de săptămâna trecută din campionat. A fost un meci cu un început foarte bun pentru noi, însă treptat ne-am stins ca exprimare. Din păcate jucătorii pe care îi avem la dispoziție pe banca de rezerve nu fac diferența, și asta se vede de fiecare dată.

Ce v-a lipsit astăzi din punct de vedere tehnico-tactic

Cred că lipsa de experiență a multora dintre jucătorii noștri este una evidentă. Aceștia nu reușesc să se alăture jucătorilor cu experiență, creând un dezechilibru din punct de vedere valoric. Însă noi ne propunem ca în 2-3 ani să creăm o simbioză între tinerețea și aplombul unora și experiența altora.

Rămâneți o echipă constantă în principii atunci când vine vorba de creșterea tinerilor. Dovadă și cei șapte sporitivi de la Universitatea Cluj convocați la naționala U 20 a României.

Da așa este. Este un lucru îmbucurător că reușim să aducem copii care termină junioratul iar mai apoi să îi formăm în campionatul intern, pentru a face față cu brio la cerințele naționalei.

Rămân Csaba Gal și Georgel Cătună două piese importante în angrenajul formației studențești.

În jurul acestor impozanți jucători încercăm să construim o echipă. Cu tinerii pe care îi avem dar și pe care îi vom căuta în iarna aceasta, vom încerca să clădim o echipă performantă care să se exprime cu totul altfel în 2-3 ani.

Alin Boțioc