Csaba Gal, capitan CSM Stiinta: Meciurile noastre sunt un spectacol neprogramat. Speram sa fie si unul placut…

A doua faza competitionala a SuperLigii incepe maine, atunci cand, in prima etapa din play off, CSM Stiinta Baia Mare intalneste – pe propriul teren – CSM Olimpia Bucuresti.

Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori in aceasta editie de campionat, de fiecare data victoria revenindu-le baimarenilor. Csaba Gal a mentionat ca desi CSM Stiinta si CSM Olimpia se cunosc foarte bine, surprize in joc mai pot aparea, dar nu si la nivelul deznodamantului…

Prima etapa din play off-ul editiei 2014 a SuperLigii aduce in Baia Mare, pentru o intalnire cu “zimbrii” maramureseni, CSM Olimpia Bucuresti. “Ne dorim sa facem un meci foarte bun si sa ne asiguram… mental locul in finala, pentru ca 80% cu ei vom disputa si semifinala”, a mentionat Csaba Gal. “Stim ca va fi un meci foarte greu, din aceasta cauza ne si pregatim foarte bine. Ne dorim sa continuam sa obtinem victorii”, a considerat Bidzina Shamkharadze.

Va fi a doua confruntare dintre cele doua adversare in decurs de o saptamana, dupa ce sambata trecuta baimarenii au trecut cu 17-16 in capitala de CSM Olimpia, in retur. In tur, in Baia Mare, CSM Stiinta invinsese cu 20-14 echipa din Bucuresti. “In orice meci pot exista surprize, de asta vine lumea sa ne vada! Pentru ca meciurile noastre sunt un spectacol neprogramat. Speram sa fie si unul placut…”, a spus capitanul baimarenilor. “Ne-am intalnit deja de doua ori, pentru noi CSM-ul este un adversar dificil. Suntem constienti ca partida va fi grea, asa ca si intalnirile precedente, dar vom da totul pentru victorie. Normal”, a marturisit Shamkharadze.

Baimarenii au terminat sezonul regulat pe locul 1 in clasament, cu 52 de puncte, in timp ce bucurestenii au ocupat pozitia a patra, cu 27 de puncte. “Au un joc foarte diversificat, o linie de trocari foarte mobila si jucatori cu calitati individuale”, a mentionat Gal.

emm.ro