CSM Stiinta invinge Universitatea Cluj si se califica in semifinalele Cupei Romaniei

csmfondal

CSM Stiinta Baia Mare s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce “zimbrii” Maramuresului au trecut cu 29-7 (21-0) de Universitatea Cluj, in meci disputat pe Stadionul “Iuliu Hatieganu”. Baimarenii au intrat determinati in teren, trecandu-si in cont trei eseuri reusite de Fakaosilea, Phillips si Brooks, toate transformate de Samoa, care au facut ca la pauza scorul sa fie 21-0.

In actul secund, punctele de onoare ale gazdelor au fost obtinute printr-un eseu transformat. Replica baimarenilor vine printr-o lovitura de pedeapsa transformata de Samoa si un eseu al lui Pristavita, eseu netransformat. Scor final: 7-29.

Meciul a fost la discretia oaspetilor, in ciuda numarului mare de indisponibili, care a dus la o formula inedita de echipa pentru CSM Stiinta. “Zimbrii”, insa, stiu ca mai au de castigat un trofeu in acest an competitional, pentru a avea un sezon perfect. Si celelalte trei partide din sferturi se joaca azi. Castigatoarele se vor intalni duminica, 2 noiembrie, pe terenuri neutru, incrucisarile fiind stabilite prin tragere la sorti. Finala va avea loc in 30 noiembrie, pe Cluj Arena.

Universitatea Cluj – CSM Stiinta Baia Mare 7-29 (0-21)
Stadionul “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca;
Sferturi de finala, Cupa Romaniei;
Observator: Paul-George Bargaunas;
Arbitru: Cristian Serban;
Arbitri asistenti: Razvan Vasiliu si Lucian Ravar;

CSM Stiinta Baia Mare: 1. Dico, 2. Oancea, 3. Rusu, 4. Hristache, 5. Van Heerden [C], 6. Stoica, 7. Moyake, 8. R. Ailenei, 9. Shamkharadze, 10. Brooks, 11. Bucur, 12. Fakaosilea, 13. Phillips, 14. Spring, 15. Samoa; rezerve: 16. Gorun, 17. Pristavita, 18. Pocris, 19. P. Ailenei, 20. Taufa, 21. Dinis Vartic, 22. Pop, 23. Danila

emm.ro