CSM Ştiinţa Baia Mare joacă sâmbătă la Constanţa ultima partidă din Play Off

bmfar2607_25

CSM Ştiinţa Baia Mare a plecat ieri spre Constanţa, acolo unde sâmbătă dimineaţă “zimbrii” maramureşeni vor întâlni Farul, în ultima etapă de play off din sezonul 2014 de SuperLigă. Meciul se va disputa pe stadionul “Mihail Naca”, începând cu ora 10.00 şi va fi transmis de TVR 2.

Chiar dacă rezultatul nu va influenţa poziţia băimărenilor în clasament, aceştia merg la malul mării cu gândul la victorie, pentru că vor să-şi menţină aura de invincibilitate dobândită în acest sezon.

De două ori s-au întâlnit CSM Ştiinţa Baia Mare şi Farul Constanţa în acest sezon de SuperLigă. De fiecare dată succesul a fost al maramureşenilor: a fost 17-15 în tur, la Constanţa; 28-3 în retur, in Baia Mare. “Ne dorim să câştigăm, astfel încât să rămânem neînvinşi în campionat. Vom aborda meciul cu seriozitate nu numai pentru a obţine victorie, ci şi pentru a evita accidentările. Farul este un adversar incomod, care nu prea acceptă să piardă acasă. Aşa că eu anticipez că vom avea un meci greu”, a declarat la antrenamentul de ieri dimineaţă uvertura George Paul Oprea.

Băimărenii ocupa locul 1 în clasament, având 13 victorii şi un egal la activ, un total de 61 de puncte. În urma lor, la opt puncte distanţă, vin campionii en-titre, cei de la RCM Timişoara. Farul ocupă a treia poziţie de clasament, cu 39 de puncte, iar CSM Olimpia Bucureşti încheie ierarhia, cu 28 de puncte.

Echipa probabilă (conform super-liga.ro) pe care o vor alinia antrenorii Eugen Apjok şi Vasile Lucaci: 1. Pristăviţă [căpitan], 2. Bărdaşu, 3. Gorun, 4. R. Ailenei, 5. P. Ailenei, 6. Moyake, 7. Stoica, 8. Buzatu, 9. Taufa, 10. Oprea, 11. Botezatu, 12. Diniş Vârtic, 13. Spring, 14. Pop, 15. Bucur; rezerve: 16. Oancea, 17. Dico, 18. Pocriş, 19. Vaiomo`unga, 20. Shamkharadze, 21. Fakaosilea, 22. Brooks, 23. Hristache.