Declarații la final de partidă Constantin Ene – căpitan de echipă C.S.M.Știința Baia Mare

COSTICA

O partidă în care ai fost evidențiat ca fiind omul meciului, un meci în care C.S.Universitatea Cluj și-a vândut scump pielea.

Nu consider că am fost eu omul meciului. Consider că toată echipa am jucat foarte bine în prima repriză. A doua repriză am reușit să ajungem foarte ușor în terenul lor, însă pe niște greșeli destul de mari și flagrante pe care nu avem voie să le facm la nivelul acesta, nu am reușit să marcăm. Este bine că am câștigat. Avem foarte mulți accidentați după Finala Cupei Regelui, numărul celor indisponibili a ajuns la patru.

În semifinale veți întâlni rivala Steaua

Da așa este. Steaua este un adversar cu care ne vom bate și pentru locul doi în campionat. Va fi un meci extrem de deficil, exact ca și o finală. Noi de acum jucăm două finale. Cu Steaua mai întâi, și dacă o să câștigăm ceea ce îmi doresc din tot sufletul, iar mai apoi finala mare.

Se simte lipsa celor patru colegi aflați la Cupa Mondială.

Da cu siguranță. Sunt jucători de valoare, titulari la echipă. Celor patru li se alătură și cei patru accidentați, însă aceasta nu este o scuză. Avem un lot numeros și foarte valoros, iar oricare jucător care intră trebuie să joace la valoarea celor care lipsesc.

Ce crezi că a făcut astăzi deferența.

Am arătat că noi suntem echipa mai bună, asta a făcut diferența. Suntem o echipă mai unită decât ei și asta s-a văzut

 

 Alin Boțioc