EPISODUL 3 Baia Mare – 40 de ani de rugby de performanță

MARIUS DUNCA

Se împlinesc 40 de ani de când CSM Baia-Mare a început să urce pe culmile gloriei prin practicarea profesionistă a rugby-ului. Oameni cu suflet și-au dedicat viața și cariera pentru a îndruma copii și tineri spre rugby și pentru a-i conduce spre performanță.

În cei 40 de ani de existență ați obținut rezultate remarcabile, v-ați menținut în top și ați reușit să transformați rugby-ul în pasiune pentru fiecare băimărean. Ați fost, sunteți și veți fi campioni.

Sunteți formatori de campioni în rugbv pentru întreaga țară și permanent țintiți primul loc. Toate acestea sunt rodul antrenamentelor, dar și al determinării și implicării de care au dat dovadă jucătorii, antrenorii și ai toți cei care au făcut posibilă practicarea rugbyului.

Rugby-ul a adus multe momente de bucurie băimărenilor și a fost sursă de inspirație pentru multe generații. Sper ca acest lucru să crească de la an la an.

Sunt convins că, la fel ca fiecare dintre cei implicați în sport, v-ați însușit misiunea de a atrage cât mai mulți copii și tineri către rugby. Sportul este un bun mijloc de a ne îmbunătăți starea de sănătate, un bun prilej de a socializa, de a cunoaște oameni noi și de a petrece timpul liber. În plus, sportul formează caractere, imprimă disciplină, spirit de echipă și fair-play.

Vă felicit pentru întrega activitate, pentru munca și eforturile depuse în fiecare zi! Vă doresc mult succes și vă mulțumesc pentru exemplul pe care ni-l oferiți în fiecare zi!

La mulți ani, rugby-ului din Baia-Mare!

                                                                                   Marius-Alexandru DUNCA, Ministrul Tineretului și Sportului