EPISODUL 7 La Mulți Ani zimbrilor băimăreni, la aniversarea a patru decenii de la înființarea echipei de rugby !

Gabi Zetea11

De 40 de ani, rugby-știi de la băimăreni ne oferă satisfacții extraordinare, primul titlu de campioană națională fiind cucerit în anul 1990, iar în ultimii doi ani, 2016 și 2017, CSM Știința Baia Mare a adus în Maramureș mult râvnita ”Cupă a Regelui”. Zimbrii băimăreni reușesc să ofere, de fiecare dată, rezultate extraordinare care se traduc prin foarte multă muncă.

Suntem conștienți de faptul că, performanţele în domeniul sportului se pot obţine doar dacă ai la dispoziţie o infrastructură de baze sportive moderne, bine dotate, iar cele mai importante investiții au fost făcute în infrastructura sportivă. În cazul CSM Știința Baia Mare există noua bază sportivă -Arena Zimbrilor-, pentru construcția căreia și-au dat concursul atât Ministerul Tineretului și Sportului cât și Consiliul Județean Maramureș.

În final, doresc să transmit sincerele mele felicitări fiecărui membru al CSM Știința Baia Mare, atât staff-ului tehnic, cât și jucătorilor și conducerii clubului, pentru toate trofeele dobândite până acum și pentru felul în care luptă cu dăruire în fiecare competiție, aducându-ne tuturor iubitorilor sportului o nemărginită bucurie. La mulți ani zimbrilor băimăreni!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș