Eugen Apjok – antrenor C.S.M.Știința Baia Mare reacții la final de meci

EUGEN APJOK

Domnule Apjok , o victorie muncită, însă mult mai relaxată decât în alte dăți să spunem semifinala de anul trecut.

- Da, cred că a fost mai clar decât rezultatul și păcat de greșelile din prima repriză și mă îngrijorează un pic lipsa de disciplină, trebuie să ne pune la punct pentru următorul meci. E dificil să joci 30 de minute cu un om în minus și în orima repriză i-am ținut aproape de noi , în loc să ne distanțăm.

Astăzi pe grămadă ați reușit să faceti diferența?

- Da, clar , fiecare și-a făcut datoria și îi felicit cu această ocazie pentru că de aici au venit multe penalități, cartonașe galbene și la oaspeți și am reușit să marcăm încercări.

Pe cine v-ați dori în finala Cupei Regelui

- Nu am nici o preferință, cred că Steaua e o echipă mai omogenă, dar din lipsa jucătorilor la echipa națională Dinamo are o șansă, vedem , așteptăm mâine meciul și vom vedea.

A fost interesantă lupta din careul de ași, alături de 3 formații din capitală, Baia Mare fiind singura provincială?

- Din păcate noi suntem singurii și probabil de asta s-a și decis să se joace finala la București, mergem cu un pic de handicap, jucăm la ei acasă și e lung drumul, dar important e să fim la ora meciului pregătiți și să nu mai facem greșeli pe care le-am facut astăzi, să le dăm penalități ușoare pentru că în astfel de situații adversarii ne pot marca puncte.

O mare pierdere pentru echipă, retragerea după mai bine de 9 ani a lui Costică Ene.

- Vedem, astăzi s-a retras de pe teren propriu , poate sâmbătă va face parte din echipă și să-i facem o bucurie mare cu câștigarea unui trofeu, în plus, doi ani pentru noi e mult fără un trofeu și cred că a sosit momentul să aducem un trofeu și să gustăm din nou din bucuria câștigării unui trofeu.

Mulțumim și mult succes, în finala Cupei Regelui de pe data de 3 decembrie!

 

Alin Boțioc