Eugen Apjok – antrenor principal C.S.M.Știința Baia Mare declarații la final de partidă

EUGEN APJOK

Domnule Apjok astăzi ați obținut o victorie frumoasă, însă obținută cu multă trudă.

Din păcate nu reușim să fim concentrați pe toată durata partidei. Luăm puncte foarte ușor. În prima repriză, Iașiul a intrat de două ori la noi în teren și a avut 11 puncte marcate. Dar eu zic că a fost un joc pe care noi l-am controlat, iar victoria putea să fie mult mai clară.

Încă de la meciurile din SuperLigă intuiați că C.S.Politehnica Iași va avea cu timpul o cu totul altă față și implicit o altă exprimare în teren.

Iașiul este o echipă care se agață de fiecare balon, este o formație care își pune probleme iar noi trebuie să învățăm să ne descurcăm și cu astfel de echipe.

Un final de sezon regulat aparent cu două meciuri relativ ușoare dar care trebuie tratate cu maximă seriozitate pentru a vă putea asigura avantajul propriului teren în semifinale.

Eu sper să continuăm parcursul bun pe care l-am avut și să continuăm cu victorii pentru a ne asigura un loc în semifinală pe teren propriu. Acesta este obiectivul nostru principal în primă fază și după aceea cu siguranță ne dorim să câștigăm finala.

Din nou o infuzie de jucători tineri în primul XV, cu un Cristi Chirică nominalizat ca fiind „omul meciului”

Deja Chirică este o certitudine pentru mine. Este jucătorul care se vede mai puțin dar muncește foarte mult pe teren. Mă bucură foarte mult și convocarea lui la echipa națională. Este important ca el să i-a pulsul la prima reprezentativă și la cel al nivelului rugbystic internațional, iar cu timpul să continue ascensiunea spre înalta performanță.