Eugen Apjok: Important este ca am reusit sa castigam, acesta a fost obiectivul nostru

apjokint

Antrenorul echipei CSM Stiinta, Eugen Apjok, a marturisit ca baimarenii si-au atins obiectivele in meciul cu U Cluj, din ultima etapa a sezonului regulat din SuperLiga, acelea de a obtine victoria si de a scapa fara accidentari.

Cristian Dinis Vartic, cotat omul partidei, a declarat ca “zimbrii” si-au complicat singuri existenta in acest joc, dar ca greselile comise ieri seara sunt lectii utile pentru Play Off-ul care incepe la finele acestei saptamani.

Cu 31-24 si-a castigat CSM Stiinta Baia Mare ultima confruntarea din sezonul regulat al editiei 2014 a SuperLigii, un joc in care sportivii care au fost mai mult folositi pana la aceasta partida au fost menajati, tehnicienii dandu-le si altor jucatori oportunitatea sa isi demonstreze valoarea.

“Important este ca am reusit sa castigam, acesta era obiectivul nostru si sa nu avem jucatori accidentati. E clar ca la sportivii care au intrat azi in teren s-a vazut lipsa de meciuri. Si-au dorit sa faca treaba buna, dar e normal sa intervina si greselile. E bine ca am avut acest meci in care i-am putut utiliza si sa-si intre incet-incet in mana, pentru ca vom avea nevoie de toti jucatorii pana la finalul campionatului”, a declarat antrenorul Eugen Apjok.

Chestionat daca vreunul dintre sportivii sai l-a impresionat in partida cu clujenii, Apjok a replicat: “Cu siguranta sunt unii care si-au facut datoria si asta este cel mai important lucru. Au nevoie de meciuri pentru ca in primele meciuri de dupa reluarea campionatului am folosit o formula standard, pentru omogenizarea echipei, dar cu siguranta vom avea nevoie de toti jucatorii pana la final de campionat”.

Meciul a fost cu rasturnari de scor, clujenii aflandu-se in doua randuri la conducere. “A fost incalcit pentru ca asa l-am facut noi sa fie incalcit. Nu am respectat prea multe din ceea ce ni s-a cerut, am intrat intr-o formula in care nu am mai jucat de mult timp si asta s-a vazut”, a marturisit Cristian Dinis Vartic, cel care a fost cotat omul meciului.

Sambata incepe Play Off-ul, atunci cand baimarenii vor primi vizita gruparii CSM Olimpia Bucuresti. “A fost o pregatire foarte buna, avand in vedere ca vine Play Off-ul si eu zic ca a fost o lectie pentru noi dat fiind ca trebuie sa invatam din greselile pe care le-am facut in acest joc”, a considerat Dinis Vartic.

emm.ro