George Sava – antrenor C.S.Politehnica Iași declarații la final de partidă

GEORGE SAVA

Domnule Sava ați reușit astăzi pe terenul vicecampioanei României o abordare extrem de pragmatică

Într-adevăr astăzi am făcut un meci bun. Băieții și-au dorit să se autodepășească, s-au mobilizat mai bine, din păcate am făcut multe greșeli iar arbitrul ne-a sancționat.

La ultimul popas în Baia Mare ne-ați promis că Iașiul va avea în scurt timp o altă față, lucru confirmat astăzi

Încercăm să ne schimbăm, din păcate repet noi nu am avut mulți jucători, sunt probleme însă încercăm să le reglăm din mers, și de ce nu să facem performanță. Și de ce nu în viitorul apropiat să ne apropiem cât de mult de echipele mari, pentru că vedeți dumneavoastră noi nu ne putem compara deocamdată cu Baia Mare, Timișoara sau Steaua.

Aveți niște jucători interesanți cu certe calități precum Daniel Plai, Igor Orghianu sau Ruslan Dorogan.

Sunt jucători buni, sper să rămână la fel de modești, să se concentreze pe pregătire. Important este că ei sunt în creștere. Sunt copii tineri cu potențial pentru viitor. Doar de ei depinde viitorul lor în rugby.

Veți reuși să lăsați la Iași o amprentă a profesionismului la fel cum ați făcut-o în Rusia.

M-aș bucura să pot face acest lucru. Important pentru mine ca antrenor este să cresc jucători, să pot să duc cât mai mulți jucători la echipa națională, iar dacă putem să facem rezultate aste este foarte bine și sper că în general lucrul acesta ajută comunitatea locală care sper eu să fie alături de noi în drumul spre de ce nu înalta performanță.

 

Alin Boțioc