Interviu pe repede înainte: Constantin Ene – căpitanul de echipă

ENE CAPITAN

Cum vezi confruntările din stagiunea ce stă să debuteze

C.E. Din punctul meu de vedere această ediție de campionat se anunță una extrem de disputată. Dacă până acum trei dintre echipe emit pretenții la titlu, și celelalte trei formații vor veni la Baia Mare să își vândă scump pielea, cu atât mai mult cu cât orice echipă își dorește să învingă campioana României. Va fi un an foarte greu, însă noi vom face tot ce ne stă în putință să ne respectăm atât pe noi cât și pe susținătorii noștri.

 

Ai preluat banderola de căpitan de echipă de la Csaba Gal, într-un moment în care împreună cu colegii tăi luptați pe mai multe fronturi.

C.E. Este o onoare pentru mine că am privilegiul de a prelua banderola de la Csaba Gal, un exemplu de sportiv și un mare caracter. Sunt mândru că am posibilitatea să reprezint acest minunat nucleu de jucători, și sunt convins că împreună vom face lucruri extraordinare în acest an.

 

Cum vezi confruntarea cu C.S.M.București

C.E. Având în vedere că e primul meci oficial din 2015 cred că va fi un meci greu și să nu uităm că bucureștenii au reușit o serie de transferuri în această iarnă. Sunt convins că jucând acasă nu vom avea probleme. Mă bazez pe de o parte pe dăruirea colegilor mei cât și pe aportul minunatului nostru public.

Alin Boțioc