Măsuri privind accesul pe stadion

csm-stiinta-baia-mare

Pentru a putea fi prezenți pe stadioane la meciurile de rugby toți cei interesați vor trebui să respecte prevederile legale privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Potrivit oficialilor duelul din etapa a zecea a SuperLigii de Rugby dintre C.S.M.Știința Baia Mare și A.C.S.Tomitanii Constanța se va juca conform protocoalelor cu spectatori, numărul acestora în tribune în cuantum de 30 %, neputând depăși un total de 700 de spectatori.

În atare condiții accesul pe Arena Zimbrilor va fi permisă persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (certificatul verde).

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virului SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore.

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confrimării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și cel al ministrului Sănătății.