Măsuri privind accesul pe stadion

SIGLA ZIMBRI

Pentru a putea fi prezenți pe stadioane la meciurile de rugby toți cei interesați vor trebui să respecte prevederile legale privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Potrivit oficialilor duelul din Semifinala Cupei României la Rugby dintre C.S.M.Știința Baia Mare și Clubul Sportiv Dinamo București se va juca conform protocoalelor cu spectatori, numărul acestora în tribune în cuantum de 75 %, neputând depăși un total de 1.700 de spectatori.

În atare condiții accesul pe Arena Zimbrilor va fi permisă persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virului SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore.

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confrimării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și cel al ministrului Sănătății.

Alin Boțioc