Oportunitatea de a urca pe podium

maxresdefault

Începând de vineri 26 mai se vor relua meciurile din Liga Națională de Rugby. În prologul etapei a noua penultima din prima grupă, liderul la zi Clubul Sportiv Dinamo București, va primi pe Stadionul Național Arcul de Triumf începând cu ora 20.00 vizita rivalei C.S.A.Steaua București, într-un meeci transmis de Prima Sport. Aflată în cursa pentru ocuparea unuia dintre primele două locuri ale seriei, campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare va juca sâmbătă 27 mai orele 11.00 pe propriul teren contra celor de la Sport Club Municipal Timișoara, în timp ce ultima clasată C.S.Universitatea Cluj va sta.

În grupa a doua sâmbătă 27 mai Rugby Club Grivița București (poziția a patra în clasament) va primi replica vecinei de clasament, Clubul Sportiv Municipal Galați, iar duminică 28 mai de la aceiași oră 11.00 Clubul Sportiv Știința Petroșani va da piept cu formația moldavă C.S.Politehnica Iași (liderul grupei)

Grupa a treia programează doar un singur joc cel dintre Rugby Club Gura Humorului (locul doi) și C.S.M.Constanța, meciul fiind o restanță din runda a treia.

 

Alin Boțioc