Patru nume noi în tabăra marinarilor

RCJ-Farul-CT[1]

În prima decadă a lunii aprilie, mai exact pe data de 4, pe cocheta Arenă Lascăr Pană va poposi, R.C.J.Farul Constanța, adversara noastră din finala SuperLigii de Rugby ediția 2014. În atare condiții ca suporteri ai zimbrilor vom încerca să aruncăm o privire și spre adversarele noastre din această stagiune.

Potrivit site-ului oficial al clubului constănțean, marinarii s-au reunit în aceiași zi cu C.S.M.Știința Baia Mare pe data de 19 ianuarie, la primul antrenament condus de cuplul Cristian Petre – Cătălin Nicolae fiind prezenți 23 de jucători dintre care 11 juniori. Până la această oră oficialii R.C.J.Farul Constanța au dezvăluit și care sunt cei patru jucători transferați:

Viorel Zamfir (aripă sau centru, 1,76 cm și 76 kg adus de la C.S.A.Steaua București), Kamil Sobota (pilier, 1,92 cm și 125 kg transferat de la C.S.Universitatea Cluj), Keith Masima (centru, 1,85 cm, 106 kg adus originar din Australia) respectiv Eduard Barbu (taloner, 1,76 cm, 108 kg, junior provenit de la Clubul Sportiv Năvodari).

 

Alin Boțioc