Preşedintele CSM Ştiinţa i-a înmânat lui Sione Vaiomounga, la spital, distincţiile de Campion al României

Preşedintele CSM Ştiinţa, domnul Călin Matei, l-a vizitat astăzi la spital pe Sione Vaiomounga, sportiv care şi-a adus din plin contribuţia la câştigarea celui de al cincilea titlu naţional al CSM Ştiinţa chiar dacă, din păcate, datorită problemelor de sănătate, sfârşitul sezonului nu l-a prins pe teren alături de colegi. Cu această ocazie, domnul Călin Matei i-a înmânat lui Sione atât medalia de Campion al României cât şi distincţia acordată campionilor de premierul Victor Ponta la întâlnirea de la Palatul Victoria, asigurându-l totodată că întreg clubul – conducere, staff tehnic şi jucători -  îi este alături.

Preşedintele CSM Ştiinţa a oferit un buchet de flori şi un cuvânt special de mulţumire doamnei doctor Pricop Daniela, şef  al Secţiei Nefrologie şi Hemodializă de la Policlinica 2 din Baia Mare. 

De asemenea, un cuvânt special de mulţumire din partea CSM Ştiinţa pentru doamna Sorina Pintea, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş”, care ne-a oferit şi ne oferă tot sprijinul.

Clubul mai mulţumeşte pe această cale tuturor (şi au fost foarte mulţi) celor care s-au alăturat campaniei de sprijinire a sportivului nostru, donând sânge pentru Sione Vaiomounga.

230914vam_1

230914vam_2