Recomandări privind accesul la meciul România – Portugalia

acces rugby

În cursul zilei de astăzi în sala de conferințe a Arenei Zimbrilor, Călin Matei președintele C.S.M.Știința Baia Mare împreună cu Sorin Andrei directorul Complexului Național Sportiv „Lascăr Pană” au fost prezenți în cadrul unei conferințe de presă susținută împreună cu reprezentanții structurilor implicate în organizarea partidei de rugby de sâmbătă 10 noiembrie 2018 ora 14.00, România – Portugalia, meci de baraj pentru menținerea în Rugby Europe Championship. Din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi „Pintea Viteazul” Marmureș a participat lt.col Mihai Dan Haiducprim-adjunct al inspectorului șef,în timp ce Poliția Locală a fost reprezentată de către col.Dorin Ioan Coste.

Ca urmare a ședinței de cooperare a structurilor angrenate în bunul mers al organizării acestui important meci de rugby, în speță C.S.M.Știința Baia Mare, Inspectoratul Județean de Jandarmi „Pintea Viteazul” Maramureș, Poliția Română, Poliția Locală respectiv firma de pază s-a decis ca intrarea spectatorilor la meciul de sâmbătă 10 noiembrie 2018, să se facă începând cu ora 12.00 cu două ore înainte de ora oficială a începerii partidei. Accesul spectatorilor la meciul România – Portugalia se va face gratuit însă pe baza unor bilete ce vor fi eliberate doar în funcție de capacitatea stadionului, mai exact 2.200 de bilete vor fi distribuite pe principiul primul venit – primul servit, în zona tribunelor, pe scaune, în timp ce alte 800 de bilete vor fi alocate pentru zonele în picioare. Accesul iubitorilor de rugby va fi făcut doar pe la poarta de acces dinspre strada Oituz. Cât priveștev accesul auto, încă din dimineață zilei de sâmbătă 10 noiembrie accesul pe strada Rachetei va fi restricționată în zona Arenei Zimbrilor, iar cel dinspre Bulevardul Unirii spre strada Transilvaniei va fi realizat parțial pe o singură bandă.

Pentru a preveni anumite neplăceri cauzate de accesul în incinta Arenei Zimbrilor, organele care vor asigura măsurile de ordine, îi sfătuiesc pe cei prezenți să evite accesul cu bagaje voluminoase sau recipiente din plastic, sticlă sau metal, iar pentru spectatorii aflați în incinta stadionului de rugby, există posibilitatea utilizării grupurilor sanitare, respectiv achiziționarea de băuturi răcoritoare.

Alin Boțioc