Zimbrii își vor stabili cartierul general la Cheile Grădiștei

FARUL

Timp de 10 zile campioana României la rugby, C.S.M.Știința Baia Mare va efectua un cantonament de pregătire la Cheile Grădiștei. Reuniți acum 38 de zile pe data de 19 ianuarie 2015, zimbrii s-au pregătit pe plan local, urmând ca miercuri 25 februarie, în ziua când mijlocașul la grămadă Alexandru Pălii împlinește 20 de ani, să se cantoneze pentru o perioadă de 10 zile în stațiunea montană Cheile Grădiștei. Elevii lui Eugen Apjok – Vasile Lucaci poposesc pentru a doua oară în această stațiune după periplul din vara lui 2014 (13-23 iulie), condițiile de pregătire dar și locația aleasă fiind ideale pentru pregătirea echipei campioane.

Pe data de 7 martie, zimbrii vor face o escală la Cluj, pentru amicalul cu Clubul Sportiv Universitatea, urmând ca pe data de 21 martie să se dispute returul acestui meci de pregătire.

Peste 36 de zile se va da startul celei de-a 99 ediții a campionatului intern, cea de-a cincea ediție de SuperLigă debutând sâmbătă 28 martie. Dacă în prima etapă conform altgoritmului băieții noștri stau, pe data de 4 aprilie, runda a doua va aduce față în față pe finalistele ultimei ediții de Superligă, C.S.M.Știința Baia Mare primind vizita formației R.C.J.Farul Constanța.

Alin Boțioc